Evenement

Installatie Vakdagen โ”‚ 10 t/m 12 september 2024 โ”‚ Hardenberg

Bekijken

๐‡๐จ๐ž ๐ฌ๐ญ๐ข๐ฆ๐ฎ๐ฅ๐ž๐ž๐ซ ๐ฃ๐ž ๐ญ๐ซ๐จ๐ญ๐ฌ ๐จ๐ฉ ๐ก๐ž๐ญ ๐•๐š๐ค๐ฆ๐š๐ง๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฉ?

Blijf je jezelf als vakmens ontwikkelen door trainingen, cursussen en opleidingen te volgen, dan beweeg je mee in de sector. Zo ben je voor je werkgever een waardevollere medewerker.

๐‡๐จ๐ž ๐ฌ๐ญ๐ข๐ฆ๐ฎ๐ฅ๐ž๐ž๐ซ ๐ฃ๐ž ๐ญ๐ซ๐จ๐ญ๐ฌ ๐จ๐ฉ ๐ก๐ž๐ญ ๐•๐š๐ค๐ฆ๐š๐ง๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฉ?

De wereld om ons heen verandert continu. Vakbedrijven die het moeten hebben van 'technisch' geschoold personeel hebben nog steeds te maken met krapte op de arbeidsmarkt. Hierom zijn onze sociale partners* voortdurend in gesprek met opleidingsaanbieders. Een actueel opleidingsaanbod blijven aanbieden binnen de sector, dat is รฉรฉn van hun doelen. Maar ook dat vakmensen een leven lang blijven leren en zich zo steeds verder ontwikkelen. We stimuleren hiermee de trots op het vakmanschap.

Als monteur in de installatietechniek vind je je kwalificaties simpel terug in je persoonlijke Vakpaspoort. Blijf je jezelf als vakmens ontwikkelen door trainingen, cursussen en opleidingen te volgen, dan beweeg je mee in de sector. Zo ben je voor je werkgever een waardevollere medewerker.

Met de gratis app Vakpaspoort kun je als vakmens snel en eenvoudig je vakmanschap aantonen. Bij het installeren van de app is een รฉรฉnmalige identificatie verplicht, daarna log je in met een door jou gekozen pincode. Direct na het inlogproces kun je de door jou behaalde certificaten zien staan. Staat jouw certificaat er nog niet bij? Vraag dan aan je opleider/exameninstituut of ze deze data bij ons aanleveren. Ook kun je je eigen (school)diplomaโ€™s toevoegen aan je Vakpaspoort, via het register van DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs).

Heb je hulp nodig bij installatie van de app Vakpaspoort? Mail dan je verzoek naar ons helpdesk: helpdesk@centraalregistertechniek.nl. Wil je je liever persoonlijk identificeren in plaats van via iDIN? Klik dan in de app op de knop handmatige identificatie en vul het formulier in. Onze helpdesk neemt dan contact met je op.

*Onze sociale partners zijn:

CNV Vakmensen

FNV Metaal

NVKL

Techniek Nederland

Wij Techniek

Samen maken we jouw erkende vakmanschap inzichtelijk voor iedere werkgever en opdrachtgever!