Evenement

Installatie Vakdagen │ 10 t/m 12 september 2024 │ Hardenberg

Bekijken

Kom je bij ons op bezoek?

Met het Vakpaspoort zijn we aanwezig op het Henk & Fred Event van 19-21 september 2023. We staan naast de Escape Truck in de foodstreet. Je kan ons niet missen!

Kom je bij ons op bezoek?

Wij staan met ons team bij de Escape Truck naast de catwalk (hoofdpodium). Je kan ons niet missen!

De Escape Truck laat de bezoeker van het event zien hoe makkelijk het is om een eerste stap te maken naar een veiligere (werk)omgeving. Dit thema sluit perfect aan op één van ónze belangrijkste waarden: veiligheid en betrouwbaarheid van de data in ons register én veiligheid op het werk door het hebben van de juiste certificaten. Heb je de Escape Truck goed voltooid, loop dan even naar ons toe. We staan met het Vakpaspoort naast de truck in de foodstreet. Ons team staat elke dag voor je klaar. Daarbij kun je een leuke zonnige verrassing meepakken.

We verzorgen daarnaast elke dag kennissessies over de app Vakpaspoort en op dinsdag 19 en donderdag 21 september geeft Marcel van Lieshout om 16.00 uur een presentatie met demo op de catwalk (hoofdpodium). Op de website van Henk & Fred vind je het volledige programma.

Heb je belangstelling voor het event en heb je nog geen gratis toegangsticket? Bestel je ticket dan snel via de website. Tot op het event!